Houten zomerhuisjes zijn ontworpen met het oog op comfortabel wonen in een warm seizoen, dus ze zijn gebouwd zonder extra verwarming. Houten zomerhuizen kunnen grotere of kleinere houten frame huizen zijn – geschikt voor zowel seizoensgebonden wonen en tuingereedschap. De vraag naar huizen heeft een uitgesproken seizoensgebonden karakter, vooral bij het naderen van het warme seizoen, voor het tuinseizoen. Zomerhuisjes zijn een geweldige vakantiebestemming voor stadsbewoners die hun gebruikelijke routine en hun werk achter zich laten en hun eigen privé-vakantiebestemming dicht bij de natuur hebben, met familie, vrienden en gasten. houtskeletbouw zomerhuisjes hebben ook vaak een opslagfunctie, omdat ze zowel tuinspullen als sportuitrusting kunnen opslaan en dingen die anders een plaats in een woonhuis zouden innemen.

Houten huizen

Zomerhuisjes zijn natuurlijk duurder dan eenvoudige houten huisjes voor de opslag van gereedschap. Het gaat om ruimere kamers, houten skeletwoningen met meerdere kamers, die extra kunnen worden afgesloten als men er permanent in wil wonen. Als het grondoppervlak van de huizen niet groter is dan 25 m2, vallen ze in de groep van kleine auto’s, waardoor het eenvoudiger is om de documenten voor de ingebruikneming van de gebouwen te regelen. De prijs van een houten frame in het zomerhuis wordt ook beïnvloed door de eigenschappen en afmetingen van de gebruikte materialen. Hoe dikker de grenen of vuren planken (28-50 mm dikke planken worden gebruikt in de bouw), omdat het huisje duurder zal zijn.

Hoewel het zomerhuis zelf kan worden gebouwd, met de hulp van geschoolde handen, kiezen velen ervoor om tijd te besparen en kant-en-klare cottage-projecten te kopen. Bovendien is het bij de bestelling van een klant mogelijk om verschillende wijzigingen aan te brengen in het afgewerkte project om het houten zomerhuis aan te passen aan hun wensen. De huisjes zijn voorzien van water, riolering en elektriciteit. Northouse biedt bijvoorbeeld een kant-en-klaar huisje project “Croсus”, speciaal ontworpen voor het rationele gebruik van het gebied.

Een houten zomerhuisje zal een geweldige plek zijn om te ontspannen in ons onvoorspelbare zomerseizoen in Letland! Een houten zomerhuisje zal garant staan voor een geweldige rust, ontspanning of, integendeel, een gevulde feestruimte. Om uw eigen, gepersonaliseerde zomerhuis te creëren, is het een geweldige mogelijkheid om te kiezen voor op maat gemaakte projecten voor particulieren. De lichte en gezellige houten zomerhuisjes zullen de juiste sfeer creëren.

Houten ruwbouw zomerhuizen zijn speciaal met een eenvoudige constructie, vaak wordt het ook een tuinhuis genoemd omdat het de bedoeling is om er in de zomer te leven wanneer het warm is. Er zijn alle communicatiemogelijkheden in dit soort huizen. Het enige wat verschilt van de houten ruwbouw weekendhuizen, is de warmte-isolatie.

Neem contact op met onze  Houtskeletbouw experts  om meer te weten te komen over het kopen van een afgewerkt houten huis!

Natuur, wilde velden, vrijheid – dingen om het weekend het meest naar te zoeken. Het houten weekendhuis is in staat om het allemaal in een – natuurlijke materialen zal een gezin dichter bij de natuur op elke plaats. In het geval van ontwerp weekend huis laat ook om uit te gaan van het kader, neem een kijkje op een idee, waar een huis is bijna gebouwd op de drie.